Μάιος 2017 : Δελτίο Τύπου – Προγράμμα εκπαίδευσης νέων Ελλήνων ιατρών & 10ήμερο εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων του WHBA

Επισυνάπτεται δελτίο τύπου για τις ακόλουθες επικείμενες δράσεις του Παγκοσμίου Ελληνικού Βιοϊατρικού Συλλόγου (World Hellenic Biomedical Association – www.whba1990.org) που αφορούν στην Ελλάδα:

1. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Πρόγραμμα Ερευνητικής Εκπαίδευσης Κλινικής και Πειραματικής Ιατρικής του WHBA (“Stavros Niarchos Foundation” Research Training Program in Clinical & Experimental Medicine) – Έναρξη υποβολής αιτήσεων 15 Ιουνίου.
  2. 10ήμερο εκπαιδευτικών και ενημερωτικών δράσεων του WHBA στην Ελλάδα (12-21 Μαΐου):
    12 Μαΐου 2017 (6:00-9:00 μμ): Δημόσιος διάλογος με θέμα «Διαφυγή Πνευματικού Δυναμικού από την Ελλάδα» (Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 127). Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.
    14-20 Μαΐου 2017: 6ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ιατρικής & Βιοεπιστημονικής Έρευνας & Διαχείρισης για 40 Έλληνες και ξένους φοιτητές από 20 πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (14-20 Μαΐου) (Νέο Οίτυλο Μάνης, Λακωνία)
    21 Μαΐου 2017 (9 πμ – 6μμ): 14ο Διεθνές Συνέδριο World Hellenic Biomedical Congress με θέμα «Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και χρηματοδότηση ιατρικών και βιοεπιστημονικών ερευνητικών ανακαλύψεων» / “Protect and fund discoveries in Medical & Biosciences Research” (Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών. Σωρανου Εφεσιου 4, Παπάγος, Αθήνα). Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Μοιραστείτε το άρθρο